Trommelkorps

Het trommelkorps heeft enerzijds als doel de harmonie op te waarderen door een ondersteunende en begeleidende rol, anderzijds kunnen ze activiteiten zelfstandig muzikaal opluisteren daar waar een volledige vereniging niet opportuun is. Ten slotte zorgt het trommelkorps er voor dat mensen die bewust voor percussie kiezen, toegang hebben tot de harmonie (met of zonder vooropleiding)
Het Trommelkorps, een toffe bende die onder leiding van Joachim Vandendriessche zijn gevoel voor ritme laten horen.

Ze brengen stukken door Joachim Vandendriessche gecomponeerd, deze zijn elke keer weer uniek en de trommelaars laten deze werken echt tot leven komen. Niet alleen op concerten kan je hen aan het werk zien maar ook langs de straat. Ze staan telkens weer paraat om de harmonie te versterken bij een uitvoering. Ook gaan ze zonder de harmonie op stap om een spetterende uitvoering te geven. Ze geven het beste van zichzelf bij het openen van de kerstmarkt in Wingene, alsook in Zwevezele of zorgen voor de sfeer en gezelligheid bij de fakkeltocht in Wingene.

De trommelaars repeteren de vrijdagavond van 21u-22u in ’t lokaal (de oude voetbalkantine) in de Rozendalestraat, Wingene.

Had u het trommelkorps graag geboekt voor uw evenement?
Dat kan via ons aanvraagformulier of via mail.