Harmonie

De vereniging wil mensen met muziek als hobby samenbrengen, vriendschappen en plezier creëren door het musiceren. Ze wil tevens een onafhankelijke culturele en sociale rol vervullen voor iedereen in de gemeente Wingene.

De Harmonie, een bende voor jong en oud onder leiding van Michiel De Jaeger.

Wij spelen muziekstukken van verschillende genres, van filmmuziek, tot echte meezingers, tot Duitse polka’s…, het maken van muziek is onze passie. Tweemaal per jaar geven wij, samen met het trommelkorps, een zittend concert om onze muzikaliteit te delen met anderen. Eind september is ons jaarlijks herfstconcert en in april ons lenteconcert. Tijdens ons lenteconcert kan je dan genieten van een aperitiefje door ons aangeboden terwijl je naar prachtig muziek luistert. Wij geven niet alleen zittende concerten. Om evenementen zoals de kermis, de reuzestoet, een opening van een nieuwe straat…  op te leuken, lopen wij marcherend samen met het trommelkorps langs de straat.

Je kan ons iedere vrijdagavond van 19u30-21u horen repeteren in ons lokaal (de oude voetbalkantine) in de Rozendalestraat, Wingene.

Bent u zelf muzikant en zoekt u nog een toffe vriendengroep om samen kwalitatieve muziek te maken/brengen? Stuur ons dan gerust een mailtje en wij bezorgen u alle nodige info.

Had u de harmonie graag geboekt voor uw evenement?
Dat kan via ons aanvraagformulier of via mail.