Nieuws

Als onze harmonie buiten komt, komt de zon letterlijk en figuurlijk te voorschijn! Met de hele groep vieren we vandaag ons Sint-Ceciliafeest! Je hoort ons misschien voorbij komen in de straten van Wingene, maar we hielden ook met plezier halt in WZC Amphora ! In onze missie staat dat we er zijn voor de lokale gemeenschap van Zwevezele en Wingene, en het deed ons deugd om de dag van de WZC-bewoners te kunnen opfleuren!

Bekijk op Facebook

Ons Herfstconcert van gisteravond zindert nog na ! In een overvolle zaal gaf onze Harmonie, Préharmonie, Trommelkorps en Prétrommelkorps gedurende meer dan 2 uur het beste van zichzelf ! Het muzikale programma was nog nooit zo hoogstaand en kon op veel bijval rekenen van de aanwezigen. De Abba-Gold medley als bisnummer was de spreekwoordelijke kers op de taart ! Een ongelooflijk dankjewel aan alle aanwezigen voor het luisterend oor en de steun en sympathie voor onze vereniging ! Op naar ons “winterconcert”, samen met het Wingense koor Cantando. Zet 8 of 10 december zeker in jullie agenda’s ! 🎺🥁

Bekijk op Facebook

Zin in een leuke muzikale avond in eigen regio ? Onze Harmonie brengt komende zaterdag een fantastisch Herfstconcert in De Verrekijker in Wingene. Ook onze préharmonie en trommelkorps zijn present. Laat je verrassen door muziek van Abba tot Star Wars. Inkom slechts 15 EUR per persoon, tickets kan je makkelijk online bestellen via onderstaande link : https://www.khwingene.be/kalender/244/herfstconcert . Je krijgt een onvergetelijke avond én steunt er onze vereniging mee ! Tot zaterdag ?

Bekijk op Facebook

De harmonie van Wingene is op teambuilding- en repetitieweekend! We bereiden er onze komende optredens en concerten voor, oefenen onder leiding van gastdirigenten, maar leren vooral elkaar nog beter kennen bij de vele activiteiten voor jong en oud: spelletjes, karoake, en noem maar op. En tussendoor uiteraard koken en lekker eten. Het weekend zet de waarden van onze harmonie nog maar eens in de verf: vriendschap, plezier, respect en vertrouwen en kwaliteit!

Bekijk op Facebook

Beste muziekliefhebbers,

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Wingene nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol muziek en harmonie op ons jaarlijkse Herfstconcert.

Datum: Zaterdag, 21 oktober 2023
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Zaal de Verrekijker, Wingene

Onze getalenteerde muzikanten hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld, dat wordt uitgevoerd door de Harmonie, de Préharmonie en ons Trommelkorps. Deze avond belooft een reis door verschillende muziekstijlen en emoties te zijn, en we zijn verheugd om onze passie met u te delen.

Toegangsprijs: €15 (inclusief een onvergetelijke muzikale ervaring)

Tickets kunnen worden besteld via verschillende kanalen:

Via een van onze leden
Per e-mail: info@khwingene.be
Online via onze website:https://www.khwingene.be/kalender/244/herfstconcert

Dit Herfstconcert is een unieke gelegenheid om samen te komen, van prachtige muziek te genieten.

Wij hopen u te mogen begroeten op deze bijzondere avond, omringd door de magie van de herfstklanken. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Met vriendelijke groet,
De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Wingene

Bekijk op Facebook

Tromgeroffel en muziek door de straten van Wingene! Onze Koninklijke Harmonie opent vandaag met meer dan 40 muzikanten fier als een gieter de Kermis in Wingene en de Bruegelfeesten! En de zon, die hoorde de muziek en was niet meer weg te slaan! 🌞🌞🎶🎼🎷🎺🥁.

Bekijk op Facebook

Vertrokken voor een nieuw werkjaar! Een geslaagde eerste repetitie!

Bekijk op Facebook

De repetities kunnen komende vrijdag terug opstarten in een proper lokaal! 🧹🧽
Bedankt aan de vele helpende handen! 😁

(ook aan diegene die niet op de foto staan 😉)

Bekijk op Facebook

Vandaag speelt onze Koninklijke Harmonie een apertiefconcert op het marktplein van Zwevezele, ter gelegenheid van de Kermis. Van 11 tot 13 uur brengen we er een selectie uit ons repertoire. Zomers weer, een apertiefje en gratis aanstekelijke muziek, wat heeft een mens meer nodig op een zondagochtend? Tot straks?

Bekijk op Facebook

Sfeer en gezelligheid op de Kermis in Zwevezele!

Bekijk op Facebook